Ahojky,nakukuju co je noveho.
U nas tak nejak uz je lip. Jestli se to tak da rict.
M. mel 10 dni horecky pres 39, nez mu dr. udelal rozbor krve, moci a rtg, zjistili, ze ma netypicky zapal plic. Takze dosta ATB a mysleli jsme ze bude lip, jenze jemu ta teplota klesla na 38 a porad byl KO? takze ted delali novy testy a zjistili, ze ma porad v sobe nejaky zanet, tak dostal dalsi atb a ted je konecne 2. den bez teplot. Ve stredu uz to bude mesic co je doma.....uz mi hrabe. Nez dostal ty prvni atb tak jsem myslela, ze mi tu umre, chodila jsem se na nej v noci divat, jestli zije, potil jednu perinu za druhou, jenom jsem prala a susila, vubec mi to neschlo. DESNY.
Takze jsem tu mela misto 2 deti 3.
Jinak Rada je porad urvanej....nevim co jsem komu udelala.....rve v noci ve dne, nudi se. Hrozny, ja uz jsem uplne KO. Noce desny, ve dne tomu dava po pulhodkach.
Naty chodi 2x tydne na tancovani , akorat tam chodi s kamaradkou a to je takova cíťa, takze na me zkousi takovy ty manyry taky. Uz mi to leze na nervy. Meli jsme v planu, ze ja ji na to tancovani budu vozit a m. ji vyzvedavat, jenze ten ted nemohl, takze jsem malyho vzdycky vozila k mamce na hlidani a pak jsme pro nej jeli, abych tam s nim nemusela nikde 1,5 hodiny courat venku. Blby je, ze ted venku kosa, vevnitr pretopeno, ted ta satna, kde se deti prevlikaji je miniaturni. Mno nevim, jak to budeme delat ted. Mamka jde na operaci, takze to budu muset zvladat sama.
S aktovkou to budeme delat tak, ze si ji napsala jeziskovi, dneska jsme ji sli okouknout do obchodu, aby jsme jeziskovi napsala jakou. Takze jsem ji nechala vybrat, vyzkousila jak ji to sedi a budu objednavat na netu
tuhle