Přidat odpověď
Do konce 3. měsíce jsem jezdila na kole, pak začalo být na kolo zima, tak jsem skončila. V zimních sportech nejsem dobrá - vůbec nelyžuju, na bruslích působím vratce a provozuju jen běžky, na kterých mi ale taky hrozí pády - takže jsem běžky vynechala (stejně jsem tou dobou už byla na svoje běžky moc těžká). Plavat jsem chodila do konce 7. měsíce. Saunu jsem odpískala hned, jak jsem zjistila, že jsem těhotná. V prvním trimestru jsem prakticky vůbec nepila alkohol, když nepočítám tři skleničky vína na své narozeniny, o kterých jsem ještě vůbec nevěděla, že jsem těhotná. Později jsem si dala tak 2 dcl za týden až čtrnáct dní (dle mé doktorky: červené víno v malém množství je i pro těhotnou lék). Chodila jsem na cvičení pro těhotné. Běžně jsem všude jezdila MHD, ale neřídila jsem auto, protože nejsem moc dobrá řidička - mám za život odježděno strašně málo hodin, i normálně se sama sebe bojím a v těhotenství jsem si vůbec nedovolila posadit se za volant. V práci v kanceláři jsem byla naposledy 4 dny před porodem asi na půl dne, poslední větší pracovní akci (dělanou přes počítač připojením z domova) jsem měla den před porodem (ovšem že porodím jsem tou dobou neměla ani tušení, termín byl daleko).
Předchozí