Nějak jsem tu odpověď nepochopila...
Já jsem byla ještě před pár lety celkem radikální, ale časem jsem se začala dívat na hodně věcí jinak. Také jsem řešila, zda se setkávat s někým, s kým jsem si vzájemně moc nepadla do oka, zda dávat tchýni děti, zda od nich neustále něco přijímat(přesto, že jsem narozdíl od jejich dětí samostatný jedinec, který nikoho a nic nepotřebuje, ani rady, ani dary - mistr světa hadr), ale buď jsem otupěla, nebo jsem se začala víc snažit vidět věci z pohledu druhé strany. Asi i stárnu a sem tam si představuji sebe v roli tchýně - a je jasné, že "mladí" nebudou jednou úplně na stejné vlně, jako já a že v dnešní zrychlené době i oni budou jednou těžko hledat "volný termín".
Manžel si přeje, abys jezdila s ním. Má pro to určitě nějaký důvod. Možná se tam s tebou cítí lépe...Já jsem taky ráda, když mě chlap někam doprovází. A jelikož vidím jeho snahu mi vyhovět, když je to v jeho silách, jdu naopak zase já s ním, kde mě chce mít. Navíc ho nerada nechávám v pozici mlýnského kamene, protože to sem tam na něj vyjde a není to určitě pozice milá...