| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Taky to znáte? Ráno vstávám do práce před půl šestou, vypravit a odvézt mladší dítě (2,5) do školky, starší (7) do školy - pak odjet do práce - dojíždím každý den asi 40 km. Vracím se jak kdy - nejdříve kolem 15 h, nejpozději kolem 17 h, pak se postarat o děti, napsat úkoly, učit se, pohrát si, uklidit co je zrovna potřeba, uvařit večeři atd, vykoupat děti, přečíst pohádku, uspat děti...a večer jsem tak vyšťavená, že mám pocit, že už nemám sílu na nic - a to si ještě občas přivezu práci i domů, takže nezbývá než se vzchopit a dodělat všechny resty... Zvládáte to líp? Neumím si to zorganizovat nebo toho prostě nezvládám tolik kolik bych měla? Potřebovala bych asi nějakou zázračnou pilulku, která mi tu energii dodá... Manža moc nefunguje, bývá dlouho v práci, takže je to všechno na mě. Dneska je pondělí a já už jsem grogy... :-) Jste na tom líp? Pak sem s nějakou radou, at´ jsem víc funkční... :-)

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 0+8= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.