| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Mě unaví spíš děti - psychicky :-)
Být celý den akční mi až tak nevadí. Ale děti mám na starost jen já, manžel není přes týden doma. Když večer usnou, relaxuju. Uklidit, vyžehlit mi nevadí.
Vařím každý den, pokud nejsem v práci. Z toho teda odvázaná nejsem ~:-D, sní toho všichni hodně ~d~
Od jara do podzimu jsem "doma" OSVČ. Abych se bez lidí úplně nezbláznila, vzala jsem práci, kterou můžu dělat i doma, když děti marodí, je to výhoda.
Dům je velký. Mám ráda nablýskáno, ale dávno jsem se naučila, že je uklízení ( blýskání a třídění, .. aj. ), které prostě počká. Ale třeba v obýváku máme krbovky, kde se topí každý den v zimě. Pak je třeba vysát i 3x za den ~d~
Nemám pičičandy ( ozdůbky, sošky, aj.), nemáme ani obývací stěnu, pokud možno vše jednoduché a nenáročné . Na druhou stranu se dokážu vyřádit na zahradě. Ale i ta je postavena tak, aby byla co nejvíce bezúdržbová.
Jediné, co mi vadí, že nemám čas pro sebe. Max si v noci čtu. Ale až malý povyroste ( bude mu 5 ), bude to taky jiné. A taky nemáme ani jednu funkční babičku ~d~ Takže nějaký víkend romantický idylka - se nekonal, nekoná a konat ještě dlouho nebude ~:(
Ale nestěžuju si, vím, že žiju, někdy až moc ~2~

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 9-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.