Dominiko.....syn nechce dělat....no nezlob se...to zní šíleně...oni na něj nejsou zvyklé..tak je nenecháš ani zvyknout?A sama se udřeš?
já bych si s nima sedla a vysvětlila jim situaci...(hele věř mi, když byl manžel deněn doma....tak to taky nebylo jednoduchý dokonce Luk pronesl větu, že by chtěl,aby se tatínek vrátil do minulý práce...takže vidíš...oni to asi zkoušej všechny....)
takže jsme si to vysvětlili a nakonec si všichni zvykli....
prostě pokud je manžel teda ráno doma..tak může třeba něco uklidit po Vašem odchodu....nebo , když jde dom během dne může nakoupit....pokud by byl během poledne doma....nechala bych děti po O vyzvednout.Aby se užili....já ych to takhle nemohla nechat...malý jsou ty děti jen jednou.Co Vám to bude platný, že za 5-6let bude mít čas, když budete mít doma dva puboše...
...kluci teda taky radši dělají spoustu věcí radši se mnou,ale vědí, že to jinak nejde...já bývám ráno pryč...vypravuje je manžel....(on je sova a ty rána...jsou asi šílená- ale říkám to zrovna...je mi to jedno co tam dělají a jsem ráda, že tam nejsem. Ať si zvykají, že né vše je vždycky podle nich .....a tatínek holt musí chodit maličko dřív spát)
Loni dokoncve zkoušel...aby se vypravovali sami.....což oni perfektně zvládali a on lezl až když odešli z postele....
Letos jsem se rozhodla, že jim bude dělat svačiny...tak musí vylézt.Ale říká, že mu to nevadí... Snídani dělá Luk