| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Jako bys psala o mě,já si "vyřvala" v 5 letech housle protože je měla starší sestra a já ji je brala.Ovšem během krátké chvíle mě to přestalo bavit,protože dělat s nima blbosti je něco jiného než muset cvičit stupnice,učit se do nauky a ještě se nechat mlátit přes prsty když to nebylo dle představ učitelky.~o~V pozdějších letech už přibylo zůstávání po škole a stříhání trochu delších nehtů velkýma nůžkama hodně nakrátko,protože učiteli se zdálo že nemůžu prsty správně přiložit. Rodiče mě tam výhružkami udrželi do konce 6 třídy,ale to už jsem raději chodila za školu než do ní,teprve pak pochopili že mě to opravdu nebaví.Dodnes jim to mám za zlé,protože jsem chtěla dělat jiné kroužky,ale nemohla jsem protože jsem už měla hudebku.Hrát už neumím,noty nepoznám takže to celé bylo na nic.Dcera chodila od školky na flétnu,v 8 přešla na příčnou,ale v 10 letech skončila protože už ji to moc nebavilo,začalo to flákat pískat s odporem a já nechtěla aby mi to jednou vyčítala že jsem ji přes nechuť nutila.Je to sice škoda protože uměla docela dost,ale ten poslední rok byl fakt už jen o nucení.A o přístupu hudebky je škoda mluvit-školné je docela velké,půjčovné nástroje se platí,noty se kupují,ale škola má pocit že nejsme klienty,ale máme být rádi že tam vůbec můžeme chodit~q~

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.