| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Ahoj Elisetto,
musím se přiznat, že i já mám nestandardně výborného kamaráda, vlastně 11. rok. Tedy spíš měla jsem, když jsem potkala manžela. Kamarád je tak super a tak dobrý, že jsme jezdili na společné dovolené ve dvou a tak, vídali jsme se minimálně 2x týdně. Nikdy jsme se nepolíbili, natož sex, ale dvojsmysly a žertíčky asi probíhaly vždycky.
No ale k čemu se chci dostat. Když jsem potkala manžela, rovnou jsem mu tehdy řekla, že za měsíc letím na dovču s kamarádem. Vzal to dobře, že to chápe, ale že je to naposled. A já jsem si toho moc vážila, tenhle kamarád mi šel i za svědka na svatbě, jemu jsem volala po manželovi první, když jsem přišla o miminko... dál je v mém srdci na piedestalu, ale jak z vyprávění vyplývá, posunul se z č.1 na č. 2
č.1 je prostě manžel a pokud chci mít doma hezké rodinné zázemí, důvěru a prostě pěkně, je na mně, abych kamaráda vídala v mezích, které jsou společensky přijatelné. Skončila tedy éra našich dovolených, kina a výletů... dál chodíme na kafe, vínko nebo pivko, ale vždy to doma oznámím a vždy manžela pozvu s námi. Většinou to manžel řeší tak, že mne tam po pár hodninách vyzvedne, prohodí pár vět s kamarádem a jedem domů spolu. Ale kde je vztah, tam prostě není prostor pro to, co popisuješ ty!!!
Já kamarádovu maminku také mám moc ráda, dobře se znám s celou jeho rodinou, ale pozvat ji domů, to mi přijde úchylné.
A ještě jedna věc: myslím si, že už můj manžel je nadstandardně tolerantní, že to, co s kamarádem máme, mu jednoho dne zatrhne jeho nová přítelkyně (on je zatím takový osamělý lovec a nikde ještě nazakotvil).
A já jí budu fandit, protože vztah kamarádů žena-muž prostě musí mít určité hranice, jinak z partnerů těch dotyčných společnost udělá bačkory a paroháče. A to si určitě nezaslouží ~z~

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.