Ja tedy do diskuse vstoupim, at to Lenku plete jeste o trosku vic
Bez ohledu na vztah ex s tvym pritelem (ktery mi az zavani infantilitou...neco jineho je mit vyborne pratele a neco jineho na nekom viset pomoci kazdodennicha a mnohocetnych telefonatu) tak matku pritelkyne bych doma netolerovala...jiste je v okoli moznost ubytovani a pokud ji tvuj pritel chce delat pruvodce a spolecnika za jejicho pobytu (pres den) tak budiz...ale zakladnu at si zalozi jinde...
Ale u me ten nazor plyne z toho, ze mame klasickou 3+1 klec a na to, abych si nechala narusovat soukromi, notabene nekym ke komu nechavam zadne emoce, ktere by mi pomohly tu navstevu (v dobrem) preklenout...tak na to jsem prilis pohodlna...
Pokud bych mela rodinny barak, kde bych mela zaruceno, ze me soukromi nebude NIJAK naruseno...tak by mi nevadilo, aby zustala...na mem pozemku
Jo a od ex mi vuci tobe chybi zakladni respekt...skoro mi to jeji chovani prijde tragicky teritorialni...takze je bud totalne emocne nevyzrala, nebo to dela zamerne...no a fakt, ze to tvuj pritel nezkoriguje do nejake prijatelne roviny...tak to budes muset resit s nim...