Ja nechapu, ze se dva rozejdou a maji zajem se dale stykat...
. Ze maji tu potrebu. Ja naopak vim, ze s mym ex se nesmim stykat, protoze jsem se sice rozesli, ale pritazlivost nas ani jednoho nepresla. Takze v zajmu mem a meho dobre fungujiciho pritomneho vztahu nemam zajem drazdit hada holou nohou... . Ono je asi taky rozdil v tom, z jakeho duvodu se dva rozhodnou ukoncit vztah. Ne vzdy, kdyz je ukoncen vztah, je ukoncen automaticky cit k druhemu. S minulym pritelem z dalsiho vztahu bych se mohla schazet bez problemu. Ale jen proto, ze jsem ho vlastne doopravdy nikdy nemilovala, takze tam by opravdu nic nehrozilo. Mela jsem ho rada, vazila si ho, ale ta prava vasen tam proste nebyla a neprisla. Ale porad mi uchazi smysl toho, proc bych se s jednim ci druhym mela po rozchodu schazet... Pokud bych preci jenom nejaky smysluplny duvod schazeni nasla (jakoze nevim), tak bych se samozrejme ujistila, ze memu soucastnemu partnerovi to nevadi a dala bych mu jasne najevo, ze on je pro me ta nejdulezitejsi osoba. Pokud bych se dozvedela, ze mu to ublizuje, samozrejme to budu nejak resit, protoze pro me je urcite dulezite, jak se muj soucastny pritel citi. Kazdy mame svoje duvody, kazdy mame ruzne posunute hranice, ale asi se vsechny shodnem v tom, ze ve vztahu by se mely veci dit tak, aby to ani jednomu nebylo neprijemne nebo alespon hledat nejaky kompromis.