ano, ano...přijde mi to konkrétně v naší rodině samozřejmé, protože sama jsem odchovanec valašského folkloru a sborového zpěvu, v dospělosti kapela event. solový zpěv. Děcka mi seděly pod nohama na šňůrách od mikrofonů, když jsme zkoušeli. Momentálně aktivně nezpívám, ale mám dobrý pocit z toho, že mé místo zaujmul syn a naši nejmladší vedeme k muzice a tanci zatím pozvolně a přirozeně.
Ještě bych si dovolila malou poznámku a to, že pozitivní vztah k hudbě lze již pěstovat v prenatálním období. Dítě/plod hudbu vnímá a podle výzkumů prožívá. Z vlastní zkušenosti mohu potvrdit.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.