| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Moje oblíbená: PŘÁTELE MĚJ BLÍZKO, NEPŘÁTELE JEŠTĚ BLÍŽ ... ale pro praktický život je mi milejší: CO OKO NEVIDÍ TO SRDCE NEBOLÍ (pokud ovšem, s tebe někdo nedělá blbce) ...

Takže ty plyšáky a jiné hmotné blbinky po jeho ex "sestře" bych sbalila do pytle a dala do sklepa (časem si s nima můžou hrát vaše děti), zkus být praktická a tvůj přítel méně sentimentální.
Fotky ať si někam schová a nevystavuje ... není důvod mít jakože svoji nej kamarádku všude po bytě, měli byste tam mít spíše svoje společné fotografie atp. ... časté volání (hned po ránu a k tomu ještě odpoledne) není supr přátelství, ale závislost a pokud se s ní baví o tom, o čem si myslíš, že by se měl bavit jen s tebou jako s partnerkou, tak je něco špatně ...

Vztah = důvěrné přátelství + dobrý sex (zjednodušená rovnice ~s~)... takže tě možná nepodvádí v sexu, ale v tom přátelství pravděpodobně ano.

Návštěva matky by mi vadila nejmíň, spíš mi to připadá, že nevíš jak mu trochu ukázat, že ten jeho kamarádský vztah s ex je přes míru a jako nástroj k tomu použiješ tuhle situaci s její máti (mohu se mýlit a může to být dobrý krok). Upřesním, poskytnout ji azyl by mi nevadilo, dělat ji program a garde všude kam se hne už ano. Pokud nejde oddělit jedno od druhého, tak tvoje řešení (že u vás teda ne) je OK.

Zajímalo by mě, jak to snáší manžel ex, jestlipak má taky plný barák vzpomínkových předmětů tvého přítele, časté telefonáty své milé neřeší ... ?

Může se to zregulovat, až se to jejich mimčo narodí, možná bude mít ex míň času, možná taky ne. Přesto, že na jejich přátelství nemusí nic být, mělo by mu hlavně záležet na tobě. Pokud tedy ví, že jsi z toho krapet nervózní a nedělá ti to dobře, tak je myslím, to nejmenší trochu zvolnit tempo a snížit frekvenci ... pokud jsem to dobře pochopila nějak výrazně jej omezit nechceš, scházet a volat ex mu nezakazuješ ...

Víc jsi tolerantní ty k němu, než on k tobě, je tak trošku sobec, protože ho nezajímá jak se citíš, co to s tebou dělá ... situace by byla jiná, kdybys mu zakazovala se s ní stýkat, hysterčila a v podstatě mu nedůvěřovala ...
Jejich kamarádský vztah příliš zasahuje do vašeho partnerského, nejde o to něco zakazovat, ale omezit ... no a ty se už víc omezit asi nemůžeš, když jsi zasypaná těma plyšákama ~t~

Chlapi si někdy nevidí na špičku nosu, vsadím boty, být to u vás opačně, tak to nedá ~l~

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.