Zojando
Hezky napsané. Ty plyšáky a jiné blbinky už doma nemáme, měl je ve svém předchozím bytě, jak jsme se nastěhovali spolu, tak je někam dal nebo vyhodil, nevím, stejně tak i fotky. Tohle už zaplaťpánbů nemusím řešit, ale dřív mě to hodně štvalo, napsala jsem to tady jako jeden z příkladů.
O jejím manželovi jsem už psala výš, myslím, že mu to vadí.
Obávám se, že až bude na mateřské, tak bude mít i víc času telefonovat, takže bych ráda tu situaci vyřešila dřív, než se jí to dítě narodí.
My dva máme komunikaci opravdu dobrou, což se může zdát směšný, když mu nedokážu říct, že mi toto vadí, ale až na tohle je to tak. Co vím, tak se s ní baví spíš o pitominách. Slyším, co říká, když vezme telefon ať chci nebo ne a on mi i klidně smsky nebo nějaký mail ukáže. Ona fakt volá kvůli blbostem, volá třeba večer, že jsou v nějaké restauraci a jak je to tam fajn, nebo volá, jestli se taky dívá na ten skvělý film v televizi a tak. Nebo brzy ráno v sobotu pošle sms, že mu přeje hezký víkend. Mám z ní prostě pocit, že se vtírá, pochopila bych mnohem líp, kdyby mu volala jednou týdně a dvě hodiny s ním po telefonu probírala nějaký problém. Určitě se baví i o hlubších věcech, ale většinu času je to takhle.