Je zvykem reagovat nejlépe tentýž den nebo do druhého dne. Ale zrovna jsem se rozčilovala minulý týden, že mi odpověděli z velké telekomunikační firmy až čtvrtý den na mail a ještě mi napsali, že jsem jim neudala telefonní číslo (které bylo v mém dotazu téměř na začátku)...už s nimi nechci nic mít ,s vyděrači. Rozhodně když se neozvou do dvou dnů, tak trapná nebudeš, když tam zavoláš nebo napíšeš znovu.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.