Pochopitelně. Ale mám prostě jiný názor a vím, že nejsem teď in. Svatba není jenom o hostině se spoustou lidí a co stojí spoustu peněz. Jsem prostě konzervativec. Nevydýchala bych, kdyby si mě těhotnou odmítl vzít s tím, že je to jen papír. To už bych byla raději svobodná matka. Hlavní je, aby v tomhle byli za jedno ti dva. Není nic horšího, než když jeden tlačí do manželství a druhý nechce. Jestli jste v tom oba za jedno tak proč ne. Manželství ano, ale to neznamená, že bych těmi, co spolu žijou na hromádce nějak opovrhovala. Oblíbený vtip říká, že příčinou rozvodů je manželství. Kdyby nebylo manželství, nebyl by rozvod. Statistika mluví jasnými čísly - každé druhé manželství se rozvádí. To je fakt. Ale pochybuju, že by lidi co nejsou svoji spolu žili štastně až do smrti. Ono to stím rozcházením bude zhruba stejné. Lásku zajištěnou nikdo nemá. A právě proto si říkám, proč do manželství nejít, když vím, že spolu chceme mít rodinu? My jsme s manželem ze stejného těsta a ani jeden jsme nikdy nezapochybovali o tom, že jsme udělali správnou věc.