| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Trochu přeháňka, nééé??? Necítíš se už trochu stará? Protože v každé době vždycky "ti staří" vykládali, "jaká je to dnes ale mládež, to za nás nebejvalo"... No nevím, jistě, doba se změnila, všechno je rychlejší, život je svobodnější, ale lidé proto nejsou horší... Je zajímavé, že si myslíš, že zrovna ty jsi měla to štěstí a potkala "správného chlapa" a máš kolem sebe nějaké ty "správné lidi", ale jinak je celý svět zkažený... To je trochu alibismus nemyslíš? Já mám taky správného chlapa a zodpovědně jsme se dohodli, že peněz nemáme nazbyt, ale milujeme se a rodinu chceme a tak nejdřív dítě a pak až budou někdy prachy tak se vezmeme (argument, že na svatbu stačí 2 svědci je blbost, protože každý máme své sny a každá jsme ráda alespoň jednou v životě za princeznu a já jsem moc ráda, že jsem si na svou svatbu počkala a užila si ji opravdu naplno. Co na tom, že kolem nás u obřadu běhala naše tehdy rok a půl stará prvorozená). A taky mám kolem sebe ty správné lidi, kteří berou zodpovědnost za životy své i svojí rodiny opravdu vážně. Žiju snad v nějakém jiném světě? Nebo jsem taky nějaká vyjímka? Ale ne, takových nás je většina, zodpovědných, dospělých, rozumných lidí, kteří berou život vážně. Jenže ten život nežijeme v idealistických vzpomínkách na minulost, nežijeme jej v kritickém nahlížení na dnešek, žijeme jej tak, jak nám jej tato doba nabízí! Svobodně, rychle, na plný pecky, někdy vážně, někdy spíše lehkovážně, někdy romanticky, někdy sarkasticky... Člověk se vyvýjí, společnost se vyvýjí, svět se vyvýjí... a vývoj nezastavíš...

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.