Manko, otehtnet s nekym a pak cekat jestli si mne vezme. My prijde tedy krajne nezodpovedne. My jsem se domluvili, ze spolu chceme zit a mit deti a pak jsme se teprv snazili o miminko.. U toho jsme potrebovali, vyresit mejtkovo pravni vztahy coz nejednodusi byla svatba, tak jsme se vzali. Na urade v dzinach bez kytky a prstynku, jsme podepsali papir mam i svoje prijmeni.. Sli jsme na obed do nejblizsi hospody. Uz jsem si zvykla, ze mam manzela a ze jsem mazelka. Asi rok jsem rikala muj pritel..
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.