| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Markýz de Sade junior

Lelo, hodně jsi mě potěšila. Jednak tím, že vidíme věci podobně a jednak tím, jak se klouček sklidnil v jeslích. Našemu staršímu Nikovi budou 3roky v prosinci. Je hyperaktivní a nadměrně společenský. Měla jsem obavy, jak bude zvládat školku. Ještě ke všemu mi dnes jedna "dobrá" duše ze sídliště s úsměvem řekla:"Nik by byl ve školce postrach,ještě že se na jaře stěhujete". Musím dodat, že je jen živější než většina dětí a hlavně strašně moc se vždycky snaží připojit k ostatním dětem, ať už jsou jakkoli staré. A mimochodem pětiletý syn téhle paní, se Nikovi pořád posmívá a je na něj velice často fyzicky hrubý, což samozřejmě ona nevidí. Nik k dětem nepřiměřeně hrubý není.

Jinak Monty a Jani, ten náš vymýšlí taky psí kusy. Jídlo zásadně nejí jako normální lidi, nebo spíš jako většina lidí. Včera jed piškoty, chvíli byl bez dozoru. Tak si udělal na zemi hada, apak ho pošlapal. Dostal vynadáno, maminka to zametla a za chvíli donesl piškoty nastrouhané na pěnovým puzzle. Má to z jedné strany hrubší okraj. Prostě jen uplatňuji důslednost a zákazy ve chvílích, kdy jde o zdraví či život. Protože jinak by mi nestačila energie.

A co chci hlavně říct, většina našich známých to nechápe a mnohdy minimálně výchovu odsuzuje. Nutno dodat, že jejich děti jsou většinou lehce zvladatelné. Ti největší kritici mají děti typu: kam mě postavíte, tam mě najdete. Takže mně to je jasné a hlavu si kvůli nim nedělám.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 0+8= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.