| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Danielo, tak fakt nevím, jestli jsem byla na Lancome mladá. Mohlo mi být kolem 30ti~t~. V každým případě já nemám na tyhle věci pozorovací talent. Je to jedno, co si na pleť napatlám, stejně se pak začnu lesknout a musím odmašťovat. Nosím v kabelce takový ty odmašťovací papírky. Ale fakt jsem zpozorovala, že co jsem těhotná, tak téměř přes den neodmaštuju~t~
No a taky utratím za barvy tak jednou za 2 měsíce 150,-kč, šampony, kondicionery, tužidlo, lak, občas nějaký olejíček nebo něco na posílení vlasů, ale nic drahého. Byly doby, kdy jsem si dopřála Kerastase, ale co mám dítě, je mi líto peněz. NO když bych to měla všechno sečíst, vůbec nevím, na jakou částku bych se za měsíc dostala. Možná kolem 1,5 - 2 tisíc? Fakt jenom odhad. Asi si to zkusím spočítat.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+1+1= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.