| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Své doby jsem používala denně make-up, stíny...masku jsem si dělávala z droždí, ale do peněz to samozřejmě lezlo, protože jsem chtěla kvalitu.

Po 1. porodu přišla periorální dermatitida spuštěná pobytem u moře... Je to hrozně nepříjemná záležitost a hlavně bolavá (je to jako by se po obličeji rozlézal opar a bolí to jako čerstvé požahání kopřivou ~Rv) začíná to jen jakoby pálením kůže, které nutí k neustálému oplachování obličeje, mazání... prostě skoro stabilní pocit přesušené kůže... Po vyléčení mi kožní primářka zakázala používat jakoukoliv kosmetiku s tím, že make-up žádný není zdravý pro kůži a denodenní mazání tak jedině kosmetickým mlékem. Takže jsem přestala s denním make-upem a jsem ráda, že mi kůže toleruje občas make-up Vichy a že denně můžu používat stíny, řasenku a pudr na zdravíčko + příp. rtěnku, takže vpodstatě měsíčně možná ob měsíc kupuju odličovač očí Garnier za nějakých 90 Kč, 1x za dva měsíce vatové tamponky na odličování; jednou za půl roku řasenku cca 200-300 Kč, jednou za půl roku tak 2 stíny tipuju tak něco okolo 400 možná 500 Kč a jednou za "x" let kuličkový pudr od Avonu. Žádné masky, krémy... nepoužívám. Občas se máznu Exomegou nebo Menalindem, ale je to tak zřídka, že to nestojí skoro za zmínku.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 7+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.