| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Ten příměr s prací je demagogie. Pokud budeš například svářeč, tak těžko budeš moci trvat na slunečních brýlích, že se ti v nich líp pracuje než v masce.

"ještě doplním- nikdo rizika při porodu doma neminimalizuje, ale je vytrvale uváděno na pravou míru, že riziko pro zdravou rodičku s fyziologickým těhotenstvím je stejné v porodnici i mimo ni."

Dovoluji si nesouhlasit, protože já jesm byla zdravá rodička s fyziologickým těhotenstvím a pokud bych rodila doma, tak jsem neporodila a vezli mě do porodnice nebo by bylo po mně. Tedy je lépe, že jsem tam byla dřív.

Je také otázkou, jestli uváděná míra rizika je ovlivněna tím, že způsob doma volí jen minimum žen a jak by se změnil při větším rozšírení.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.