Susu, myslím že nemáš pravdu s tím příměrem- srovnávala jsem židli která je mi pohodlná s tou která mi pohodlná není. Takže u svářeče by bylo vhodné srovnávat svářečskou kuklu která je mi akorát s tou, která mne například tlačí. Srovnáváme srovnatelné.
To že začneš plánovaně rodit doma ještě neznamená, že tam ten porod také skončí. Proto u sebe máš PA, která je tam od toho aby rozpoznala vznik patologie a odvelela tě do porodnice. Proto je také jednou z podmínek k domporodu dostupnost porodnice do 20 minut.
Míra rizika se stanovila na velkých vzorcích rodiček, je to k vidění v těch odkazech co dávala frida. A vychází to tak jak to vychází, při zachování pravidel pro plánovaný asistovaný domporod.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.