"Když jsem shlédla film Orgasmický porod, tak jsem se pustila do toho, že chci rodit doma"...... "Měli jsme oba s manželem z tohoto setkání (s PA) extázi"..... Tak po techno vyjadrenich vim, ze tyto zeny absolutne nechapu a jsem jejich naturelu 1000 mil vzdalena, tim nechci rict, ze je odsuzuju. Opravdu maji vsechny domarodky takovehle (nechci rict jake) duvody? Ja myslela, ze je to vetsinou spis neduvera ve zdrav. system a ne touha po orgasmu.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.