VĚTŠINOU NEPŘIDÁVÁM PŘÍSPĚVKY,ALE ASI I JÁ JSEM MIMO TABULKU.MÉ PRVNÍ DÍTĚ 02/2001 3,90 49CM NA PRVNÍ DÍTĚ ŽÁDEN DROBEČEK,PŘI PORODU ZLOMENA KLÍČNÍ KOST.PŘI MÉM DRUHÉM DÍTĚTI JSEM V TĚHOTENSTVÍ ZHUBLA 17KG,JSEM PLNOŠTÍHLÉ POSTAVY A TAK TO NIJAK NEVADILO.I TAK SYN 09/2003 PŘI PORODU MĚL 4,95KG A 56CM (POROD DEN PO TERMÍNU,DOKTOŘI NEPOČÍTALI S TAK VELKÝM MIMINKEM).DRUHÝ SYN 04/2005 TÝDEN PŘED TERMÍNEM 3,5KG A 50CM.NO A MŮJ TŘETÍ SYN 01/2008 9DNÍ PO TERMÍNU 2,8KG A 47CM.HOLT NEJSME VŠICHNI STEJNÍ.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.