Lucko, probůh dělej si co myslíš.. já ti nevnucuju svůj názor jako jediný správný.. jen ti nabízím pohled trojnásobné matky která má dvě ruce... a radši ano.. budu mít zmítající se dítě v kočárku než na vodítku.. a promiň honit dítě a kočár nechat tam kde je? Udělám dva kroky a mám ho ne?
Neříkej mi že je rychlejší než ty...
Máš jedno dítě a nemáš s tím zkušenosti.. my už hold jsme trochu otrkanější a trénovanější, to je celé. Každý si hledá tu cestičku po svém, ale věř mi že ti vodítko v tom že "dítě chce jít jinam než ty" faaaaaaaakt nepomůže
Rozhodně by ti nepomohlo na mého syna.. v momentě kdy by se šprajcl že "jdeš jinam než on chce" tak by sebou vodítko nevodítko praštil o zem a "Mámo pos** se, já nikam nejdu"
Pokud máš pocit že "půjde na povel" tak ano.. vodítko je řešení, pokud je stejný jako výše popsaný tvor, tak ti bude vodítko k prdu
To musíš vědět ty.
Já jsem všema deseti pro kočár.. pro tříleťáka (který už nějaký ten rozum mít bude) ti bohatě budou stačit pětikilové nepolohovací golfky na "šupsem šuptam cesty" a ty fakt ukočíruješ i s klukem za ruku...