| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Nevím, jestli je tohle smůla, spíš neskutečná hloupost zakladatelky a udivuje mě, že píše, že je ekonom.

To co si na sebe ušila je šílený. I já jsem ekonom a právě proto jsem si vzala hypotéku sama na sebe, platila jsem ji pouze já a když jsem se po 13-ti letech rozešla, měla jsem svůj barák. Ačkoliv zamilovaná po uši, věděla jsem na začátku, že za čas může být všechno jinak. Taky že bylo.

Co se týče zakladatelky, tak bych okamžitě zašla za právníkem, abych věděla na čem jsem. kdyby mi i on řekl, že jsem pr*eli, tak bych se neštítila přetvařovat a donutit ho k akci, kterou by mi doporučil právník. A6 by podepsal, tak bych se na něj z vysoka vy....

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6+0= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.