pojedu dnes do města tak se ještě pro jistotu zeptám v bance.bylo to placeno v ČS.A je pravda že paní mi sice psala předem o tom poplatku,ovšem já jsem to pochopila tak,že mě upozoňuje na to že při přímém vkladu je vysoký poplatek,tak abych nemusela platit tolik,že to mám převést z účtu,že mě to bude stát méně.Pak když jí přišli peníze ode mne,psala mi že jsem k tomu pro ni ten poplatek nezapočítala a abych jí těch 40 Kč doplatila.Mě se nejedná o 40 korun,čert je vem,ale o to že si myslím že paní na ty peníze nemá nárok,tak proč bych jí to měla platit když už jsem poplatek jednou zaplatila.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.