| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Od července jsem zaměstaná u soukromníka - u firmy, která má v ČR několik poboček (radši ale nechci být konkrétní). První měsíc jsem tam dostala smlouvu na DPP s tím, že od dalšího měsíce dostanu smlouvu na HPP. Smlouva na DPP byla vystavena na pozici, kterou jsem vykonávala a u toho dovětek "zaučování".
Ještě během července jsem podepsala smlouvu na HPP s tím, že bude platit od srpna.
Obojí vyhotovení smlouvy se posílalo do Prahy (firma tam má sídlo a byl potřeba podpis majitele).
Ovšem! Během srpna majitel přijel s tím, že mi smlouvu na HPP nedá, ať nadále pracuji na DPP, dal mi novou smlouvu ns DPP - do konce roku s tím, že mi tam navíc napsal rapidně nižší pozici, než ve skutečnosti vykonávám. Samozřejmě se k tomu váže nižší plat. Od té doby se nic nezměnilo.

Přijde mi, že se firma chová strašně nefér, navíc jsem se včera dozvěděla, že se s mojí smlouvě nebude od nového roku nic měnit.

Teď nevím, jak se zachovat. Práce je málo, jinou nemám a tahle mě moc baví. Ale když se ke mně někdo chová tak nechutně, nemám chuť tam pracovat. Poradíte, jak se zachovat? Kdybych odešla, dá se proti zaměstnavateli nějak postupovat? Vím, že se takhle chová k více lidem a podle všeho mu to vychází...

Co byste dělali?

Názorný příklad: pracuji jako vedoucí jedné pobočky, ale smlouvu mám napsanou jako "prodavačka" - plat asi o polovinu nižší a navíc jen DPP.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 7+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.