Proboha, co je to za systém, že ještě delší dobu spolupracuji na okrádání státu... Ani nevíte, jak bych byla ráda za úplně normální smlouvu!
V téhle chvíli - když ještě nemám novou práci - si nemůžu dovolit odejít. Ale fakt mě štve, že chodím do práce i v sobotu, i v neděli, mám z toho plat jako prodavačka, chodím z práce domů v jedenáct večer, mám tam nemalou zodpovědnost a dostanu DPP jako prodavačka:(
Ale jak vidím, nemá cenu se čehokoli domáhat...asi...
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.