Amando, protože jsem v tý době ještě neznala červenou čočku, která se nemusí máčet a spěchala jsem, tak jsem šoupla nenamočenou čočku do papiňáku, abych vyvařila ty škodlivé látky, které se jinak slejí s vodou po odstátí čočky... NO hold od tý doby vím 100%, kdy je čas horní víko sundat a ťuky ťuk vařím tak už ve stejným tlakáči pátý rok a už bez problému.
Každý s kým se bavím mi říká, že tlakáč nebouchne- nemůže pokud dodržuju zásady((množství vody...) a že se fakt snažím od tý příhody
Jinak maso z tlakáče je naprosto bezkonkurenční... I když jsem jako vůl např. hovězí vařila hodiny na plynu v normálním hrnci, tak maso nic moc. V tlakáči je masíčko
Stejně tak polévky jsou za pár minut a výborné... Prostě já fakt bez tlakáče ani ránu.