když se někdy daří tak se daří....
já si tedy pamatuju spíš excesy z mých prapočátků vaření - jako že jsem spálila vařený vajíčka (jsem je dala vařit jako že budou natvrdo, pak jsem na ně natrvrdo zapoměla
a šla si mýt vlasy což je u mě minimálně půlhodina.... no voda pryč a z vejce škvarek, hrnec málem hořel..... Nebo vtipné chlazení pánve s hořícím olejem pod studenou vodou - uff.
Teď se mi spíš něco nepovede když to chci mít "strašně rychle" hotové a udělám to jinak než se má, nebo když zkouším něco nového. Třeba tuhle jsem měla chuť na langoše ale nechtělo se mi dělat z kynutým těstem. Tak jsem si nebyla líná vyhledat recept bez kynutí - s použitím tuším jogurtu a minerálky - těsto vypadalo slibně, půl hodiny jsem se s plackama smažila, pak jsem ochutnala jednu, byla příšerně kyselá, pak druhou a pak to letělo do popelnice.... to jsem zas ušetřila času.
Na děti se taky moc vymlouvat nemůžu, ani se nesnaží mi moc asistovat. Jen ta starší se mnou ráda peče, tak pak ten úklid je třeba důkladný, ale borčus nemá zhoršující vliv na chuť koláčů