tak tedy já jsem jednou na Silvestra seškrabovala vejce ze stropu,protože jsem vyvařila vodu v hrnku .Nejvtipnější bylo,že začala lítat po kuchyni zrovinka ve chvíli,když jsem si vzpoměla,že je vařím a utíkala zkontolovat,takový ohňostroj jsem ještě nezažila
párkrát už se mi podařilo totálně zuhelnatět maso na polívku,ale to bylo ještě v době kdy jsem měla jen jednoho kluka,teď co jsou dva už se mi to nestává .... proč to nevím
papiňák nepoužívám neb z něj mám panickou hrůzu,ale naučila jsem se dělat maso v hrnci (hrnec +pečící papír+poklička) v troubě na 180st,trvá to asi déle než v papiňáku,ale maso je luxusní a nikdy se nepřipálilo (navíc na mě nic výhružně nesyčí)jediné mínus je ,že si člověk při vyndavání a pozdější manipulaci s hrncem dávat bacha,aby se nespálil