Mám dotaz na ten papiňák. Vařím v něm docela často, ještě mi naštěstí nebouchnul, ale ... když bouchne, je to asi hodně ničivý, že? Jde mi o to, že máme nad sporákem digestoř se skleněným rantlem, tak jestli by to případně rozmlátilo to sklo, nevíte? To je snad jediný, čeho se bojím - že bych musela hledat novou digestoř.
Jinak papiňák nezchlazuju, nechávám samovolně odtlakovat. Ale mládě si s ním dost často hraje a minule jsem koukala, že pára uniká i místy v kraji poklice, kudy dříve nikdy neunikala.
Jinak co se zkažených jídel týče, tak nějak moc nekazím, jen když je u nás pratchýně, tak jako naschvál spálím snad úplně všechno - maso, brambory ... protě pohroma. Nevím proč to, dělám to jídlo jako kdykoli jindy ale jak je u nás ona, tak je to zaručeně na uhel.