Tak je lepší duch jiných děvčat: Co jí zaleželo na nás. nevypovídala, tak ho nemohli stíhat a díky tomu znásil i mě a pak kamarádku. Já chápu následky pokud vyslíchá blb policista. Jako rodič bych zasáhla, ale nechat v tom další děvčata a bych ochránila její duši?! Nevím. asi jako matka další postižené dívky, bych šla rodičům za ochránění jejich dítěte před ps. problémy poděkovat - že to nechali a dovoli tak aby i moje dcera byla zneužita tím stejný debilem.
A další možnost je, že když to nenahlásíš jednou, tak si pachatel může myslet, že to nenáhlásíš ani podruhé, potřetí..... mu na tom taky nezáleží.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.