Bydlím od našich 130km není to moc....,ale příjde mi to celkem dobrý....vídáíme se jednou měsíčně na celý den. A oni se teĎ starají o dědu nemůžou tak často jezdit(jezdili víc,ale zatím to nejde) ale na narozky Dana a Luka přijedou.
Někdy klouky zbalím a jedu k našim na cc 2-3 dny...co chodím do práce málo.....když jsme byla doma bylo to 2x3 do roka.....
Když se nad tím zamyslím...někdy mě strašně mrzí, že u segry se staví na 2-3 hodiny každý týden v sobotu,ale pao si říkám...do všeho by mi kecali takhle je to lepší.....
často si telefonujeme a e-mailujeme fotky a tak...
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.