Nemožnost kojení z hormonálních důvodů? Je možná? Patřím k ženám bez menstruace, děti počaté po IVF a cvičení p. Mojžíšové. Porody byly problematické z důvodu ( teď marně hledám v paměti termín z porodopisu..... hyposenzibilita dělohy? - ani to vyvolávání se řadu dní nedařilo, po porodu vždy nemožný porod placenty, manuální revize, krvácení, velká krevní ztráta ( po zážitku z prvního porodu jsme podruhé byla ve "starém" Vrchlabí a můžu poreferovat, že i tam dojde na "plně medicínský porod"
. A kojení žádné. Logicky si dokážu zdůvodnit, že mám být ráda, že děti vůbec mám ( před 20 lety bych je neměla) a neřešit kojení, ale.... rády bych znala odpověď. Můj gynekolog mi na tuto otázku dal odpovd jinou, než jsem očekávala, a další látku na přemýšlení - pokud bych dostala při velké krevní ztrátě transfúzi, kojení by se třeba podařilo ( ztráta 1.500 ml, hemoglobin (?) cca 60něco/něco). Ptám se ( sama sebe) mohl mít pravdu? Transfúzi jsem samozřejmě neodmítla, ale nikdo mi ji nenabídl. Máte ve své praxi třeba podobnou zkušenost?