V létě mi ukradli kabelku s doklady. Než jsem dostala nové, trvalo to dva měsíce. Po tu dobu mi pošta nemohla vydat to, co bylo doporučeně. Jen jsem vypozorovala, že mi pak hodili do schránky úřední dopisy s pruhem, na kterých bylo uvedeno, že se mají doručit i při nevyzvednutí. Ale třeba policajti mi poslali dopis, že se doklady nenašly doporučeným dopisem s pruhem a s poznámkou, že se při nedoručení má vrátit dopis odesílateli (policejní logika nezklamala). Doporučený dopis od teleoperátora, bez pruhu a bez poznámky - prostě běžný doporučený dopis, se po uplynutí lhůty vrátil také odesílateli.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.