Ahoj, ne že by se mi to ěnjak extra zamlouvalo, ale pořád lepší dítě na vodítku než třeba pod autem... znám případ, že měli trojčátka a když prckové začali chodit, tak aby s nima mohla jít maminka sama na procházku, na vodítku být museli...
upřímě řečeno, teď mám téměř 11m dcerku a v létě očekáváme přírůstek.. pokud se potvrdí dvojčátka, tak nám asi nezbyde nic jiného a tuto pomůcku taky pořídit, jinak bych asi musela být jen na zahradě... no uvidíme co bude... já vodítko neodsuzuju a jak říkám, lepší dítě pod kontrolou na vodítku než na JIPce protože vlítlo pod auto...
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.