Já rodila cs,malého mi dali hned jak mě zašili k prsu,chvíli nám ho tam nechali a pak mi ho vzali a donesli až druhej den ráno.Celou noc jsem nespala(ale né kvůli tomu že mi vzali dítě) a v hlavě se mi honily různé myšlenky,divila jsem se proč není semnou a nedocházelo mi že bych se o něj nedokázala postarat měla jsem co dělat sama se sebou. Další noci mi ho nosili na kojení až poslední noc před odchodem mi ho nechali na noc. Já se přiznám že jsem se sním bála zůstat sama přes noc,bála jsem se že se mu něco stane a kdyby to šlo nechala bych ho u sester aby mi ho "hlídali" i poslední noc ale to nebylo možné.Doma mi ho v noci hlídal monitor dechu,dodával mi klid.. Nemám výčitky že jsem s ním netrávila první noci,větší vyčitky bych měla kdybych sním netrávila ty noci co pak musel trávit v nemocnici v 7týdnech a v roce ale to už je o něčem jiném...
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.