Přeji všem hezké dopoledne,
moc děkuji za příspěvky,je fajn,že jste si na mě našly čas
Nejdřív bych chtěla napsat,že mě hrozně uklidnilo,že tolik z vás to má podobné a že čím si procházíme je úplně normální. Některé navrhujete psychologa - to mi zatím připadá předčasné a hlavně jsem si uvědomila,že jsem se občas nevyjádřila dost přesně. Oční kontakt normálně má, jen v momentě,kdy se snažím mu cokoliv vysvětlit,tak nechce a dospěla jsem k názoru,že je to jeho strategie,jak se vyhnout mému vysvětlování. Myslím,že jestli něčím trpí,tak "selektivní hluchotou" jak některá píšete
)) Co se týče autismu - s autisty jsem pracovala a nemyslím že by šlo o tuto poruchu.Sluch jsme zkoumali,slyší dobře,luskání u ucha neslyší opět jen v případě že mu něco vysvětluji,proč to nemůže dělat...
Na zákazech se snažím trvat,myslím že jich je jen pár, snažím se nebazírovat na maličkostech.
Systém odměn a trestů mě zaujal,vyzkoušíme,k trestům - zavírání do pokoje když se vzteká - už vesele praktikujeme, odchod z centra je dobrý nápad,zkusíme,jak bude na to slyšet.
Jinak ho příliš nebiju,dostával dost přes ruce,ale vedlo to akorát k tomu,že mě taky bije,když je naštvaný,takže nás Zdeni taky čeká odnaučování, ještě tedy třískal dveřmi,ale to už jsme odbourali.
Tak jo,budu končit,moc děkuji za podporu a pomoc, máte pravdu, znejistěla jsem po návštěvě u rodičů - myslím,že je teď na chvíli vynecháme, máme stejně spoustu práce. Jsem zvědavá jak Ondra přijme svého bratříčka, doufám,že to bude ku prospěchu
)) Přeji všem hezký den a pokud by vás ještě něco napadlo,ozvěte se.Díky Zuzana