Iris, problemy s pitim byly i pri podani mleka lahvi, jen bylo technicky proveditelne mrskajicimu neklidnemu diteti udrzet flasku v pusince, pri kojeni jsem ji proste neudrzela, parkrat se mi vymrstla z naruci, kroutila se jako had a rvala tak silne, ze se mi nekdy delalo az spatne od zaludku, jak to rezonovalo o steny pokoje. Na odsavani jsem si natolik zvykla, ze uz mi to ani neprijde, bohuzel nebylo v mych silach odsat uplne cely pozadovany objem, ktery se dost vyrazne lisil od tabulkovych hodnot, tak jsem to chte nechte musela doplnovat UM, osidit se nikdy nenechala.
... nastesti tohle vse je uz minulost, ve 4.mesici nastal obrat, ted je z ni naprosto pohodove klidne dite, v prubehu 7.mesice doslo k memu prekvapeni i k "normalizaci" objemu vypiteho mleka, vzhledem k soucasne vaze 9,85kg(73cm) je to potesujici fakt, takovou silu v rukach jsem nikdy v zivote nemela a to celej zivot sportuju
Jeste jeden muj soukromy postreh, u me neplati, ze kdyz prilis horlive a casto odsavam, ziskam hodne mleka; idealni jsou u me intervaly 3,5hod a v noci se mi prekvapilo osvedcilo jit spat a odsavat az brzy rano, nebudit se treba ve 3 hod na odsati, zisk 30ml nestoji za to nevyspani.