| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

No zajímavé téma.

Jelikož jsem teď těhotná, tak momentálně návštěvy probíhají častěji, než jen jednou za rok.

Moje doktorka to má udělané tak, že se k ní vchází do ordinace přes kabinku , takže tam si odložím a čekám než mě zavolá příjmením , příjdu tam v dlouhém triku.
jen se pozdravíme a zeptá se jestli je všechno v pořádku a řekne mi ať vlezu na kozu , jak slezu mě ještě řekne, abych si lehla na lehátko, že zkontroluje všechno na ultrazvuku.
Poté mi podá ubrousek na utření břicha a lezu dolů a ještě mi řekne, abych si sedla an židličku a probereme kdy bude další kontrola a co se na ní bude dít.
Všude kam si sedám a lehám má takový papírový role, kde se vždy kus po pacientce odtrhne a každá má svůj čistý kus.
Občas se stane, že mě po kontrole řekne, abych se oblíkla a ještě za ní přišla.

Vím, že třeba moje mamka si bere do kabelky vždy jen takovou sukni na gumu, kterou si v kabince natáhne a u ní je gynekolog volá další .... přitom tam jsou dvě kabinky a občas se tam ty pacientky pěkně zhádají kdo byl dřív.

Mě spíš příjde, že by mi ta sukně překážela při vyšetření, ale každého věc jak se k dr. vybaví.

Pokud by měla dokotrka ordinaci udělanou tak jak je třeba vidět v ordinaci "dr. Mázla" , tak je jasné, že se na vyšetření svléknu za plentou a po vyšetření oblíknu a jdu pokecat oblíknutá.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.