Sukně nenosím, na gyndu chodím v kalhotech a je jedno zda mám triko krátké, či delší...Sedím oblečená, když mě chce prohlídnout, jdu za plentu ,tam si odložím, vyskočím na kozu, pak mě prohlídne a hned se poté oblékám. A pak na židli usedám už oblečená. Ale asi každý gynekolog má ordinaci zařízenou jinak! Kdysi před X lety jsem chodila na gyndu kde jsem šla přes kabinu , tam jsem se vysvlékla a do ordinace jsem šla v sukni bez kalhotek, s holým zadkem bych tam asi těžko seděla?!!!
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.