Tak me se podarilo v papinaku pripalit maso s cibuli asi diky rajcatovemu protlaku co jsem tam mela dat az pak. V nerezovem hrnci byla snad 2 mm prilepena krusta, ktera se saponatem do druheho dne neodmocila. Vzpomnela jsem si na kuchynskou sodu. Svagrova takhle posype sklokeramickou navlhcenou desku a pak spinu i napaleniny setre jak v reklame Mr. Proper, taky jsem to zkusila funguje. Do papinaku jsem nasypala sodu a nechala odmocit a pak to slo dratenkou uplne v pohode dolu. Predtim jsem to drhla jak blazen a premyslela jsem o koupi noveho hrnce, ale zase 100 dolaru clovek jen tak na ulici nenajde.
Takze kuchynska soda je uplne super, slo to jak po masle. Cistim tim i sklokeramickou desku a je to levnejsi !!!!!!!!!
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.