| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Být… či nebýt?

Dobrý den, před 4,5roku se mi narodil nádherný chlapeček, vše v pořádku, těhotenství, porod...Za 5 měsíců u něj diagnostikovali těžkou metabolickou vadu.Neměla jsem možnost rozhodnout se,spousta vad se nedá určit dopředu,zaplať za to...Malému dávali lékaři rok života,max.2.Dožil se 4,5roku,bylo to těžké období,ale zároveň krásné.Byl unavený,měl epi záchvaty a další problémy, ale také byl spokojený,naštěstí ho nic nebolelo,a když to šlo,tak mi stále něco žvatlal a smál se na nás a s námi,vítal členy rodiny,když za ním přišli na návštěvu,krásně papal ze lžičky, a užívali jsme si vzájemné lásky a přítomnosti od toho okamžiku,kdy mi došlo,že právě to je pro něj v dané situaci to nejdůležitější.Před měsícem bohužel odešel,jedna komplikace následovala druhou a vše dohromady ho udolalo........Dříve jsem si také neuměla představit, co to je, mít postižené děťátko, ale dnes na 100proc. vím, že nám to oběma stálo za to a že bych si nikdy nenechala děťátko vzít, když by nějaké prenatální výsledky poukazovaly na možnou vývojovou vadu či postižení.Není to lehké,starat se o takového broučka,člověku to změní veškerý život,jste mu k dispozici 24hod.denně,musíte na pobyty do nemocnic,bojíte se stále,dáváte dokola léky,jste unavení, ale to, co mi můj synek dával po celou tu dobu zpátky ve formě lásky, to je nádherné a nenahraditelné.Stýská se mi po něm a kdyby jsem si mohla vybrat mezi zdravým dítětem anebo Patričkem, volila bych zase Patrička.Myslím, že většina rodičů,když si tímhle prochází a trošku to už zvládnou anebo prošla, by to své "postižené" děcko také nevyměnila za ten život, kterému se obecně říká ...normální...Martina a andílek Patriček

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.