Přidat odpověď
U mého třetího dítěte mě PA přivázala těmi suchými pásky jednu nohu ke koze, druhou jsem si už přivázat nenechala. To mě teda rozhodilo, protože jsem pořád kontrolovala, co kde okolo je. Takže jsem hlasitě protestovala, druhou nosu sundala a odmítla ji nechat přivázat, že tedy lezu dolů. Doktor nařídil PA, aby mě odkurtovala, ona ovšem frflala, že takhle je to lepší a blablabla. Jenže mě přestaly kontrakce a navíc jsem se snažila odkurtovat sama. Nakonec mě odvázala a doktor se mě vážně ptal, jestli mu prý nevyrazím zuby kopancem, když by třeba byl problém. Ujistila jsem ho, že jsem pojištěná na způsobený škody a že nový zuby mu opravdu zaplatím. Chvíli na mě zíral a asi přemýšlel, jak moc vážně jsem to myslela a pak tedy řekl, že to riskne. Ta PA mě teda vytáčela děsně. Ona třeba při kontrakcích mi pořád chtěla brát krev a - ruku takhle držte, kam jste ji dala a tak. Až jsem jí řekla, ať vypadne, že jí mám plný zuby a doktor se vztekal, proč mě pořád otravuje, když mě to rozčiluje. Prej že musí kvůli nějakýmu testu. Asi až tak nutně nemusela, protože krev mi bral doktor sám hned po porození syna a stačilo to. Mě u porodu vyhovoval doktor, PA mě rušila a vytáčela - strašně. Pak mi pomáhala sestra a primářka z novorozeneckýho, který si doktor povolal a ty byly fajn.
Předchozí