| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Neštěstí chodí po lidech

tu posílám i já. Je mi hrozně líto, co se stalo. Jsem maminka se třemi caparty, takže finančně vypomoci nemohu, ale mohu nabídnout jinou pomoc. Pokud by jsi Dino chtěla, napiš mi na email zu.svobodova@seznam.cz... protože chápu, že jako maminka čtyř dětí a bohužel ke všemu, když tvá holčička je tak nemocná, nevíš, na jakou částku máš nárok od pojišťovny a asi ani nemáš chuť lítat a vše kolem toho vyřizovat, nedej bože platit právníky a tak dále... nabízím ti možnost vše vyřídit za tebe, peníze co náleží tobě a tvým dětem. Záleží na tobě, do ničeho tě tlačit nemohu a ani nechci.

Pokud chceš, přiblížím tobě i ostatním, o co jde, aby se tu do mne někdo nepustil, že chci na tobě vydělat... Já sama jsem měla autonehodu, kde jsem byla zraněná já a moje maminka - ta bohužel více. Já jsem byla řidič, ale vinu nesl dotyčný, který do nás napálil. Pojišťovna mne i mamince vyplatila pouze pěttis.bolestného. Byly jsme z toho obě špatné, protože já vezla v autě i své tehdy ještě dvě děti a málem nás to stálo život. O auto jsem přišla, což je to nejmenší. Bohužel zdravotní problémy jsme měly stále, maminka je na tom hůře... a čistě náhodou, tak jak se ozývám já tobě, tak mi nabídla pomoc jiná paní zde na rodince, setkaly jsme se a díky ní mi firma, která tady asi nikomu nic říkat nebude, ale která už u nás funguje více jak rok a pomáhá právě obětem autonehod, pomohla vyřídit pro mne šedesáttisíc a pro maminku vyřizují ještě vyšší částku. Ona to ještě nemá uzavřené právě kvůli tomu, že jí pojišťovna musí vyplatit už větší peníze, tak se to prodloužilo.

Ve tvém případě musíš být vyplacena ty a každé z tvých dětí, dokonce i manželovi rodiče. Ale ne nějakou směšnou částkou.

Více ti bohužel pomoci nemohu, není to v mých silách, ale pokud by jsi opravdu měla zájem, můžu ti o tomhle říci více, když se mi ozveš.

Přeji ti hodně sil, protože jí potřebuješ pro své děti. Nedovedu si tvou situaci představit. Ani bolest a to si myslím, že nedokáže nikdo... už proto bych ti přála, aby tě v životě, i tvé děti potkávalo už jen to dobré. Drž se Dino. Už kvůli dětem. Je mi to opravdu líto, co tě potkalo.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 9-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.