Všechny zdravím . Z dotazů a odpovědí mám pocit a sama to znám ze hřišť a baby klubů , že maminky srovnávají a předhánějí se , že jejich dítě umí to a ono . Mě to přijde až trapné . Každé dítě je jiné , nejde jen o výchovu ani genetiku , každý jsme osobnost a něco nám jde lépe než ostatním a naopak , v zásadních věcech se pak vše srovná , nikdo nechodíme do plen v dospělosti a mluvit se naučíme taky všichni . Dcerka uměla vše o 1/2 roku dříve než syn , přestože se mu věnuji stejně . A mám je oba stejně ráda. L.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.