| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Jedna věc je, že mateřská určitě není dovolená a ten kdo to tak nazval, byl úplnej hňup~o~~;) Druhá věc je, že pokud je potřeba koupelku zrekonstruovat a manžel třeba sehnal někoho za výhodné peníze, tak se nedá nic dělat..
Ať se na mě nikdo nezlobí, ale já tady ty předvánoční shony nesnáším..Uklízím celý rok poctivě, tak proč se před Vánocema / svátky klidu / honit jak blbec nějakým generálním gruntováním..tomuhle jsem nikdy nerozumněla..
Měli byste si o tom v klidu promluvit, zda by to nemohlo počkat po Vánocích, ale pokud by to nepočkalo, mě by to asi žíly nervalo.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.