| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

holky jsem rada,ze nektere zdilite nazor jak ja,zavolat,presunout a nestesovat se.Sebrala jsem odvaho a ted volala,prijemny chlapek,uplne se mnou souhlasil,ze pred vanoci je to trochu blbe,a poprosile jsem ho o presun na leden,souhlasil,ze se nic nedeje,ze to vicemene cekal,ze kazdy uz chce mit klid a ze se do toho budou delat i ty okna,tak jsme se domluvili,ze kdyby nasnezilo,tak to jeste posunem,ze stresni okna nedelaji kdyz snezi,no me se ulevilo.
Manzelovi jsem taky dala vedet,ze je zmena,neni nastvany,ze to je posunute,ale ze neni po jeho a na to on neni zvykly,kdyz se mu nekdo postevi.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.